Mum Entrepreneur Assistant wanted !

mary-poppins-001-tease-today-160601_086fe9f0c1c5e00dd514190b4d3a5c53.today-inline-largeHou je van kinderen? Hou je ervan om heel autonoom te werken? Hou je ervan om een kind iets bij te leren en zijn evolutie te volgen? Heb je zin om deeltijds te werken? Ben je zowel dynamisch en cool als betrouwbaar? Hou je van initiatief nemen? Hou je van didactiek? Is Waver niet het einde van de wereld voor jou ? We hebben jou nodig!

Laurence heeft 3 jaar geleden Happyformance opgericht en we hebben een e13754596_657733131047033_8301066319676545520_nnorm succes. Het is niet altijd makkelijk om de job van fulltime “Mum Entrepreneur” te combineren met de job van bijna fulltime mama. Daarom zijn we op zoek naar iemand die haar hierbij kan ondersteunen.

Voor we je op het verkeerde pad zetten, toch even duidelijk zijn : 15u/week mag jij je talenten als huiswerkbegeleider, hobbies chauffeur, oppas en eventueel gamer, gebruiken !
Een klassieke dag is gaat het zo door : je haalt Victor (10j – 5de leerjaar) op van school, helpt hem bij zijn huiswerk (NL+FR) en geeft wat algemene ondersteuning aan Laurence voor haar privé-zaken.

Wat andere talenten heb je nog ?

Je bent zeker en vast perfect tweetalig (NL / FR) als Victor gaat op school in immersie (Ottignies). We zoeken een bachelor of master met een lerarenopleiding voor het lager of secundair onderwijs. Heb je niet het vereiste diploma, maar wel de nodige ervaring, dan kom je ook in aanmerking voor deze job.

Je gebruikt je smartphone als een mobiele PC (mails, agenda, safari / google, …). Je beschikt over je eigen auto. Je bent contactvaardig, je kan zelfstandig werken en jij bent nauwkeurig en inventief.

Mocht je je afvragen wat Happyformance doet, kijk eens op onze website : www.happyformance.com. We zijn een Belgisch consultancybureau dat gespecialiseerd is in Geluk op het werk. We geven conferenties en begeleiden bedrijven in hun proces van positieve transformatie. We lanceren nu Happyformance the App en de LoftOffiz, een nieuwe “Agile Creativity Lab’ in Waterloo, LoftOffiz. Dus inderdaad, werken wij veel 🙂

Onze werkfilosofie is om de vrijheid te nemen die we nodig hebben om efficiënter te kunnen werken, de verantwoordelijkheid op te nemen voor onze keuzes en zo gelukkiger én performanter te worden. Anders gezegd met een vergelijking : vrijheid + verantwoordelijkheid = geluk + prestaties.

Wij bieden jou :

Een vaste job, 15u/week.
Een salarispackage met maltijdscheques, hospi verzekering, tankkaart, iphone & gsm / data abonnement, mac, adsl vergoeding.
Een flexibel uurrooster dat afhankelijk is van de agenda van Laurence, met deze constanten :

  • maandag, dinsdag, donderdag : 15u30-17h30 of 18u30,
  • woensdag : 12u – 17u,
  • één vrijdag op twee : 15u30 – 17u30

En job is in de regio Waver / Ottignies.

Ben je verkocht ?

Stuur ons je cv per mail naar hello@happyformance.com. Verspil geen tijd aan een lange motivatiebrief, maar leg ons kort uit waarom deze job je aanspreekt en waarom we JOU moeten kiezen boven alle andere kandidaten. We hopen dat je begin september kan starten, maar later is bespreekbaar. Verlies geen tijd meer en begin te typen! We kijken er naar uit je te mogen ontmoeten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s